ДОРОБОК ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЛІКАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА В ЦАРИНІ УКРАЇНСЬКОЇ МЕДИЧНОЇ ТЕРМІНОЛОҐІЇ ВПРОДОВЖ 1989–2022 РОКІВ - Нечай, С.В. (Українські медичні вісті, 2023)
У статті представлено доробок ВУЛТ у царині української медичної термінолоґії впродовж 1989–2022 років. Розглянено ориґінальні українські медичні словники, видані як під еґідою ВУЛТ, так і членами ВУЛТ без посилання на Лікарське Товариство.