ГАРЯЧА ЛІНІЯ LIFELINE Ukraine– СКЛАДОВА СИСТЕМИ ВІДНОВЛЕННЯ ВЕТЕРАНІВ - Кравченко, Г.В.; Краснов, В.В.; Костюк, О.І. (Українські медичні вісті, 2023)
ГАРЯЧА ЛІНІЯ LIFELINE Ukraine– СКЛАДОВА СИСТЕМИ ВІДНОВЛЕННЯ ВЕТЕРАНІВ