ІСТОРИЧНИЙ НАРИС СВІТОВОЇ ФЕДЕРАЦІЇ УКРАЇНСЬКИХ ЛІКАРСЬКИХ ТОВАРИСТВ (1977–2020) - Нечаїв, С. (Українські медичні вісті, 2023)
У статті подано історичний нарис Світової Федерації Українських Лікарських Товариств протягом 1977–2020 рр., тобто від часу заснування до сьогодення.