МЕДИЦИНА В ІСТОРИЧНОМУ КОНТЕКСТІ: ТРЕТІЙ З’ЇЗД ІСТОРИКІВ МЕДИЦИНИ УКРАЇНИ (10–11 ГРУДНЯ 2020 Р.) - Опарін, О.А.; Рогожин, Б.А.; Белозьоров, І.В.; Нечаїв, С.В. (Українські медичні вісті, 2023)
У Харкові 10–11 грудня 2020 р. відбувся Третій з’їзд істориків медицини України. Захід було присвячено 175-й річниці з дня народження Нобелівського лауреата І.І. Мечникова. Обґрунтовано необхідність відновлення наукової спеціальності «Історія медицини» серед фахів медичних наук.